· 

Jessy + Jesper

Dat Jessy + Jesper een setje zijn, hebben ze geheel te danken aan de zussen van Jessy. Van hen moést ze zich inschrijven op een dating-app! Al snel had ze een date met Jesper en de vonk spong over, al ging hij nog wel even een half jaartje voor zijn studie naar Finland. Gelukkig hield de liefde stand en wonen ze nu al een lange tijd samen in Gouda.

 

Ik reisde af naar hun woonplaats en we spraken af bij GOUDasfalt, een vette industriele locatie aan de overkant van het centrum. Het is een plek waar meerdere toffe ondernemers gevestigd zijn en we vielen met onze neus in de boter, want de eerste zondag van de maand zijn ze allemaal geopend. Daar hebben we mooi gebruik van gemaakt want zo konden we fijn wat foto's maken bij Depot24 + de Brouwloods.

 

Aan het begin van de shoot vertelde Jesper mij dat er eigenlijk niet van hield om op de foto te gaan én al helemaal niet lachend. Ik liet hem in het begin maar even en hij hield zijn stugge, stoere houding een tijdje vol tot dat hij er eigenlijk best lol in begon te krijgen en er zo nu en dan perongeluk een lach op zijn gezicht verscheen. En stiekem zijn die foto's toch echt de leukste hoor Jesper!