· 

Veronica + Fred

fotoshoot camper kampeerbusje

Hoe vet is dit busje? Dit leuke stel kwam naar Lage Vuursche voor een Adventure Session die Veronica via Facebook won toen mijn studio nog bij VINT Amersfoort te vinden was. Al snel begreep ik dat ze uit de buurt van Gouda kwamen en ik voelde me nogal opgelaten dat ik ze helemaal hierheen liet komen, ik dacht dat ze uit de buurt van Amersfoort kwamen...oeps. Maar dat was echt geen probleem voor Veronica, Fred + Ozzy, want ze reden na de shoot gewoon gezellig door naar Limburg voor een festivalletje. Ze gaan vaak met dit leuke busje op avontuur en vinden het verkennen van een nieuwe omgeving alleen maar heel tof.

Door de bus was het ijs snel gebroken. Zet (parttime) vanlifers bij elkaar en er valt zoveel te bespreken. Van waar je al bent geweest tot aan je droomreis en vooral alle tips voor een handige inrichting. Ik leerde dat dit stel al heel lang samen is en het nog steeds goed heeft, mede omdat ze genieten van alle kleine dingen in het leven. My kinda people dus! De tijd vloog voorbij en na een afsluitend drankje bij hun toffe busje vervolgden Veronica en Fred hun reis naar Limburg.

 

Ik heb genoten van dit leuke stel, hun hond Ozzy en het miniritje in hun toffe busje en hoop dat ze ooit gaan trouwen, want dan zouden ze me bellen, appte Veronica mij na het ontvangen van de foto's. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0