· 

Bodhi

Camper Mercedes 508 d

Meet Bodhi! Onze nieuwe camper. 

 

Nadat we onze oude kampeerbus hadden verkocht besloten we voor gemak te kiezen en een Sprinter te gaan verbouwen tot camper. Marktplaats werd afgespeurd, maar er was zoveel aanbod dat we door de bomen het bos niet meer zagen. Ik besloot het hoofdstuk camper even te laten rusten en mij eerst maar eens te verdiepen in onze autovakantie door Zweden en Noorwegen.

 

Maar toen duwde mijn lief een foto van deze Mercedes 508d uit '77 onder mijn neus. Wauw! Tijdens onze speurtocht naar onze eerste camper bleef mijn oog steeds vallen op dit soort campers, maar we hadden er toen het budget niet voor.   

van life with Bodhi 1977 Mercedes 508d camper

We besloten een kijkafspraak te maken en reden, na een grondige inspectie en een proefrit, zwaar verliefd naar huis.

 

We hadden een dag bedenktijd gevraagd, maar belden dezelfde avond nog naar Arjan met het nieuws dat wij zijn bus graag wilden overnemen. Bodhi Oso (Oso is het Spaanse woord voor beer en het koosnaampje van Arjan voor de bus) staat inmiddels voor de deur en we gaan snel een plan uitdenken voor de binnenkant.

Van life with Bodhi Mercedes 508d camper

Reactie schrijven

Commentaren: 0