WANDERING SOULS · 03. december 2018
WANDERING SOULS · 02. november 2018
WANDERING SOULS · 29. oktober 2018
ADVENTURES · 20. oktober 2018
WANDERING SOULS · 25. juli 2018
"Je poetst mijn litteken toch niet van de fotos af he? Wat die hoort bij mij en ik ben er trots op. En die rimpels...ach die heb ik nu eenmaal." Helemaal mee eens Joeke. Juist deze 'imperfecties' laten de schoonheid van een mens zien. Een litteken vertelt een verhaal en het aantal kraaienpootjes rond je ogen laten me zien dat je heel veel lacht. Ik heb er niets mee gedaan, they suit you!
COOL BRANDS · 02. juli 2018
WANDERING SOULS · 18. februari 2018
Het was een hele koude dag en het plekje waar we hadden afgesproken stond door een evenement vol met auto's, Het was dus een beetje behelpen, maar dat maakte de shoot alleen maar leuker. Door het zwakke winterzonnetje kreeg de shoot een ietwat Scandi sfeertje waardoor Maartje een beetje op een Viking lijkt, superleuk! Volgende keer gaan we samen naar Zweden Maart!
WANDERING SOULS · 01. januari 2018
De Spakenburgse roots van mijn Oma zorgde voor een grote familie, waar het aantal vrouwen de boventoon voert. Inmiddels telt de familie alweer 2 generaties vrouwen na de mijne, want sommige achternichtjes hebben ook weer dochters. Ik probeerde te bedenken met hoeveel we zijn, maar raak na 35 steeds de tel kwijt. De meest bijzondere band heb ik met mijn jongste nichtje Kiki die ik gisteren samen met haar dochter Noor op de foto mocht zetten. Ondanks het leeftijdsverschil van 16 jaar hebben we...
EDITORIAL · 22. december 2017
De verkoopster van de viswinkel keek me wazig aan toen ik haar vroeg "zou je de makreel voor me naast de bokking willen leggen? Even kijken welk visje er fotogenieker is." De makreel won en ging samen met 2 van zijn vrienden mee naar mijn opleiding voor een lesje foodphotography door Ester Overmars.