V O R M G E V I N G

L O G O   O N T W E R P  ↟   

Simplicity with a splash of Nordic or Vintage, zo zou je mijn stijl kunnen omschrijven.

 

Heeft jouw bedrijf een (nieuw) logo nodig en spreekt mijn werk je aan? Laten we dan een keer koffie drinken zodat je mij alles kunt vertellen over je bedrijf en jouw visie.  Is er een wederzijdse klik? Dan maak ik een moodboard and if you like what you see, dan ga ik voor je aan de slag. Ik maak een aantal ontwerpen waaruit je kunt kiezen. 

 

Uiteraard is er ruimte voor aanpassingen en wanneer jij helemaal tevreden bent ontvang je van mij je gloednieuwe logo in verschillende formats voor op je website, visitekaartje en meer. 

350,- excl BTW

V I S U E L E   I D E N T I T E I T  ↟   

Een logo zegt wie je bent, maar een visuele identiteit zegt zoveel meer; het is een mentaliteit.

 

Ik ontwikkel een plan voor het gebruik van het logo, typografie, kleurgebruik, lay-out, tone-of-voice en gebruik van beeld. Dit trekken we volledig door naar je website, drukwerk, je socialmedia-accounts en naambord (indien nodig). 

 

Ook voor dit traject gaan we eerst om de tafel met een kop koffie om te inventariseren wat er nodig is. We starten in ieder geval met een logo en bouwen je identiteit vanuit daar verder op.

550,- excl BTWF O T O G R A F I E

M Y  W O R K  S H O O T  ↟   

Tijdens deze lifestyle-achtige shoot voor je bedrijf fotografeer ik een gedeelte van je werkdag.

 

Op je werkplek achter je laptop, tijdens je yogales, in je conceptstore als de nieuwe voorraad binnen is, tijdens je pauzemomentje met je favoriete kop koffie, in gesprek met een klant. You name it, alles is mogelijk.

245,- excl BTW voor 2,5 uur fotografie en 20 bewerkte bestanden waarvan 10 in hoge resolutie. 

P R O D U C T  S H O O T  ↟   

Mooie foto's van je producten nodig voor bijvoorbeeld je website, lookbook of magazine? Laat me weten welke look + feel je voor ogen hebt, dan denk ik graag mee over de styling. 

95,- per uur excl BTW we spreken in overleg het aantal uren af.


P O R T R E T  ↟