Hieronder vind je de actuele workshoplijst. Met een groepje een workshop volgen? Dat kan al vanaf 6 personen. In mijn studio bij VINTAMERSFOORT of op locatie in omgeving Amersfoort. Mail me je wensen, dan plannen we samen een leuke workshop.

Z A T E R D A G  1 3 - 0 1 

Handlettering is hot! Je ziet het vrijwel in alle grote bladen en bij hippe concept stores en koffietentjes. We starten de workshop met een uitleg over alle ins and outs van handlettering en compositie. Er zijn veel regeltjes die je ontwerp net even iets toffer maken, je moet ze alleen even weten.

 

Na de ontwerpfase en een korte pauze starten we met het zetten van je ontwerp op een memoboekje. Of je hem als reisdagboek, receptenboek of dagboek gaat gebruiken, je het er een unieke zelfgeletterde versie van.

 

De workshop vindt plaats op Zaterdag 13 januari en start om 13:00 (tot 17:00). 

 

De kosten van deze workshop bedragen 37,50 inclusief  het gebruik van materialen en koffie met iets lekkers.

 

Adres:

VINT AMERSFOORT
Nijverheidsweg-Noord 74 | 3812 PM Amersfoort | 06 -11 37 90 93 

Vragen? Mail me.


Z A T E R D A G  3 - 0 2

Een wreath is een krans gemaakt van bladeren, bloemen en/of fruit en hangt vooral in Engelstalige landen aan de voordeur. 

 

Tijdens deze workshop gaan wij er een tekenen.  En het leuke: tekenervaring is niet nodig, íederéén kan dit! We beginnen met het opzetten van een schets waarbij we kijken naar de samenhang van de onderwerpen die je in de wreath wilt laten terugkomen en de compositie. Ik heb voorbeelden genoeg, dus bang voor gebrek aan inspiratie hoef je niet te zijn, je mixt en matcht todat je een eigen stijl op papier kunt zetten. Later vul je hem met fineliner in en wordt hij echt inlijst-waardig! Mocht je hem willen aanvullen met een beetje handlettering, een korte tutorial is mogelijk!

 

De workshop vindt plaats op Zaterdag 9 december en start om 13:00 (tot 17:00). VINT AMERSFOORT is deze dag gewoon open, dus mocht je nog even willen shoppen, kom dan iets eerder want wij hebben onze tijd hard nodig.

 

De kosten van deze workshop bedragen 35,- inclusief  het gebruik van materialen en koffie met iets lekkers.

 

Adres:

VINT AMERSFOORT
Nijverheidsweg-Noord 74 | 3812 PM Amersfoort | 06 -11 37 90 93 

Vragen? Mail me.